Street fashion

Recunosc că ador să mă uit pe diverse site-uri de street fashion destul de des, mai ales la cele din ţări precum Finlanda sau Japonia, unde lumea are cu o cu totul altă percepţie asupra modei. În Bucureşti lumea se îmbracă destul de comformist, nu prea vedem outfituri parcă scoase din filmele lui Tim Burton, sau tipi cu skinny jeans la tot pasul (nu că aş vrea aşa ceva!). Dar mi se pare că lumea nu prea are curaj vestimentar.

Preferatul meu e http://www.hel-looks.com/ , cu street fashion din Hellsinki. Fiecare trecător fotografiat are şi o mică descriere despre stilul său vestimentar. Prima oară m-a frapat că până şi puştoaicele de 13-14 ani au definită o adevărată filosofie despre modul în care se îmbracă, au diverse influenţe şi preferinţe bine conturate. Eu una nu eram aşa :)  Multă lume spune că şi-au personalizat ei înşişi hainele, sau că le-au cumpărat de la second-hand (la noi nu ştiu câţi ar spune aşa ceva).

Foarte tare mi se pare şi StreetHearts, cu tone de poze din Oslo, dar şi alte oraşe prin care s-au mai plimbat fotografii, care au făcut o colecţie cu ţinutele care le-au atras privirile.. Site-ul are un număr incredibil de mare de fani pe Facebook, peste 4,500.

Puteţi să admiraţi şi stilul celor din Antwerp, Dublin, Stockholm,
Sydney, Berlin, New York, şi un fel de catalog general, din mai multe oraşe.

Există și pe la noi site-uri sau bloguri drăguțe de fashion street, vi-l recomand pe acesta.
 
Poti sa pierzi chiar zile intregi pe asemenea site-uri ochind haine de tot felul :)


Loading image
Click anywhere to cancel
Image unavailable

Loading image
Click anywhere to cancel
Image unavailable

btemplates

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu