Head to head

It's on: mâine pe Digi avem parte de o partidă epică între proaspătul no. 1 Novak Djokovic şi Rafael Nadal. Acum că Federer a învăţat şi să piardă, rivalitatea următorilor ani va fi între Rafa şi Nole. Andy Murray nu prea are balls deocamdată.


It's so exciting! Dacă ar fi să pariez, aş pune banii pe Nadal, deşi am ceva emoţii pentru el mâine, că doar tocmai a fost detronat de Nole. Cei doi nu s-au mai întâlnit decât o dată într-o finală, câştigată de Nadal la US Open-ul din 2010.  Din meciurile jucate împreună, Rafa a câştigat 16, iar Nole 11. Destul de strâns :)  Rafa nu a pierdut niciun meci la Wimbledon de patru ani, ajungând măcar în finală din 2006 (în afară de 2009, când nu şi-a putut apăra titlul pentru că a fost accicentat). Pe de altă parte Nole nu a pierdut decât un meci în ultimele 7 luni (incredibil!).
De ce ţin cu Nadal? În afară de faptul că e candy for the eye (deşi mama îl face papagal), e cel mai modest şi fenomenal/talentat jucător. Îl apreciez şi pe Nole, deşi e cam ofticos uneori, şi cam teatral. Dar îmi place cum se  împăunează ori de câte ori câştigă vreun punct important şi e haios în general.

Update: bine ca am pariat doar fictiv

btemplates

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu