Kung Fu Panda 2

V-am mai spus ca imi plac animatiile? Miyazaky, Disney, Pixar, nu conteaza. I love them all..daca sunt bune (si in ultima vreme nu prea au mai fost, nimic pur original, care sa te dea pe spate cu factorul "cuteness" sau orice altceva).

Intamplator, am fost si la Kung Fu Panda 2  la IMAX (pacat ca nu am vazut si UP tot la IMAX). Primul lucru care mi-a luat ochii au fost efectele speciale foarte foarte tari, mai ales ca partea asta din Kung Fu Panda a fost mai action packed decat prima (and kung fu fights are always great..chiar si in animatii).

Filmul e ceva mai putin amuzant ca primul, povestea la fel de simpluta, dar draguta, deci per total a fost ok, chiar enjoyable. Po e acum indemnat sa isi caute pacea interioara de maestrul Shifu, dar nu prea poate pentru ca e macinat de o drama existentiala majora: nu stie de unde vine (cam ca in telenovele, nu-si cunoaste adevaratii parinti). Linistea fiindu-i umbrita de aceasta intrebare, Po pleaca impreuna cu gasca (leoaica, insecta, si care mai erau) sa opreasca un evil master din alt oras, care a conceput o arma de mass destruction (care ar distruge viitorul kung fu-ului). Paunul malefic (pe numele lui Shen) e adversarul lui Po, fiind si cel care (nu se putea altfel) i-a si ucis parintii ( toata faza fiind putin bible inspired). Filmul culmineaza cu un discurs induiosator si tipic american despre "the self made man'': nu conteaza de unde vii si ce ai fost, doar ce ai ajuns, prin propira putere.
Mi-a placut si de o tipa care statea langa mine, a ras zgomotos la toate fazele semi-amuzante din film (cred ca ea avea si lacrimi), a scos numai sunete pline de entuziasm (oaaaa..ioi) si a decretat la sfarsit ''mi-a cam placut''.




hai ca seamana un pic

btemplates

2 comentarii:

Suflet naiv spunea...

Aseara l-am vazut si eu, tot la IMAX si sunt de acord cu tine, a fost placut

Diana spunea...

@Ionut: mă bucur că ţi-a plăcut. :)

Trimiteți un comentariu