Marketing Ambiental

Am adunat cateva exemple de executii foarte reusite de BTL implementate de diverse agentii din lume. As vrea sa se foloseasca si la noi mai mult spatiile neconventionale de afisare a reclamelor (ca deja un display in statiile RATB sau un print in baie parca nu mai surprind pe nimeni).

 
  In Elvetia, pentru lantul de restaurante vegetariene Tibits, au fost puse furci surpadimensionate  pe trunchiurile copacilor din marile parcuri ale orasului. Mesajul transmis e simplu, potrivit brandului si cu siguranta atrage atentia. Agentie: Wirz/BBDO, Switzerland

[10.jpg]
In autobuzele din Berlin probezi de voie de nevoie un ceas :)


BTL simpatic pentru Tyskie, un brand de bere polonez. Stickere in forma de halbe de bere au fost lipite pe usile puburilor, restaurantelor si magazinelor. Cu siguranta eye catching.


Outdoor pentru o agentie de turism ce organizeaza excursii pt tineri..

Superette, o marca de imbracaminte, si-a facut reclama la soldurile de pantaloni scurti intr-un mod absolut bestial. A plasat mesaje branduite pe bancile din refugiile de autobuz, din mall-uri, parcuri. Ideea de BTL a fost geniala, si a fost urmata, pe buna dreptate, de o gramada de "word of mouse" si de aparitii media.


Promovare neconventionala a emisiunii  “Built for the kill” produsa de National Geographic.








btemplates

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu