Misfits

Misfits e unul din cele mai bune seriale pe care le-am vazut in ultima vreme. Adica e un serial de care nu te mai saturi si pe care vrei sa-l termini cat mai repede cu putinta. Dormi mai putin, mananci la calculator, dai cu flit prietenilor, te machiezi mai repede.. orice ca sa mai vezi un episod. E numai bun de devorat (desi nu va asteptati sa fie la fel hipnotizant la Lost, care cred ca e serialul perfect pentru maratoane).
Premisa serialului Misfits e over the top: totul pleaca de la o furtuna buclucasa care le confera locuitorilor unui orasel britanic puteri supranaturale . Printre "norocosii" care se pricopsesc cu abilitati iesite din comun se afla cinci tineri delicventi condamnati sa faca munca in folosul comunitatii pentru diferite acte deviante (consum de droguri, piromanie, paruiala etc.). Fiecare se trezeste peste noapte ca are o capacitate ciudata: de a se intoarce in timp, de a fi invizibil, nemuritor, de a citi gandurile, si o putere mai neobisnuita, de a-i face pe ceilalti anormal de excitati cand sunt atinsi.

Daca varianta americana, Heroes, cu al sau save the cheerleeder save the world are ingredientele bune sa te tina in priza un sezon, Misfits e mult mai tare deocamdata. E de doua ori mai sumbru, mai amuzant (Nathan e absolut demential cu ale sale idiotenii debile, mutre si replici de-ti sta mintea in loc), and it's crawling way under your skin. Desi fiecare episod se desfasoara aproape dupa aceeasi formula, in care cate un villan (si el posesor de puteri) trebuie cumva depistat si exterminat sau indepartat de gasca de "eroi". Fie ca e vorba de iubita psihopata, de tatal vitreg varcolac, de copia lui Iisus, prin diverse mijloace, they always win.   Extrem de palpitant la Misfits e tocmai lipsa de scrupule a anti-eroilor, care nu vor sa-si foloseasca puterile sa faca ceva pozitiv pentru umanitate, dar nici ceva malefic. Ei vor doar sa-si salveze pielea, motiv pentru care sunt nevoiti sa comita one or two murders.Misfits e genul de serial care iti livreaza un enterteinment pur.


Cele doua sezoane se desfasoara pe durata a 6 saptamani, perioada in care adolescentii sunt obligati sa faca munca in folosul comunitatii. De-abia astept sa vad ce senzatii ne mai asteapta din septembrie, cand se lanseaza noul sezon.

btemplates

3 comentarii:

Suflet naiv spunea...

L-am vazut si eu mai demult, Nathan ftw :D

Anonim spunea...

Din sezonul 3 Nathan nu va mai aparea in film.

Diana spunea...

Nu stiam ca nu mai apare Nathan, ce veste trista :(
Producatoarea executiva a serialului zice ca "We are all sad to say goodbye to Robbie Sheehan – he has been brilliant as Nathan. Luckily for us, all of Nathan’s filthy lines were written by (creator and writer) Howard Overman, and there’s loads more where they came from – we call it the Overman dirt bank." Din cate imi dau seama o sa introduca un nou personaj, Rudy, cu replici scrise de Overman, care probabil se vrea un fel de Nathan 2. Well this sucks anyway... se pare ca degeaba era el nemuritor.

Trimiteți un comentariu